2410617379 Μιλιάδη 2, Λάρισα anagnostopoulou.maria@yahoo.com

Μαρία Αναγνωστοπούλου
Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών - Χειροπρακτική - Θεραπευτικό Μασάζ - Βελονισμός - Λάρισα

Το εναλλακτικό θεραπευτήριο άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το 2014 από την υπεύθυνη του θεραπευτηρίου την Μαρία Αναγνωστοπούλου. Η φιλοσοφία της συνοψίζεται στην ολιστική θεώρηση του ασθενή σαν σώμα και πνεύμα. Έχοντας σαν στόχο την λειτουργική αποκατάσταση, χρησιμοποιεί  όλα τα φυσικά μέσα καθώς και διάφορες επιστημονικές μεθόδους με σκοπό την επανένταξη του ασθενούς στις καθημερινές ασχολίες και την εργασία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 
 

 

Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών

Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών

Έχοντας σαν στόχο την λειτουργική αποκατάσταση, χρησιμοποιεί όλα τα φυσικά μέσα καθώς και διάφορες επιστημονικές μεθόδους με σκοπό την επανένταξη του ασθενούς στις καθημερινές ασχολίες

Βεντουζοθεραπεία (cupping therapy)

Βεντουζοθεραπεία (cupping therapy)

Η θεραπεία με βεντούζες αναπτύχθηκε πριν από χιλιάδες χρόνια και παρόλο που οι τεχνικές της έχουν εκσυγχρονιστεί, η αρχική φιλοσοφία παραμένει η ίδια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θεραπευτικό Μασάζ

Θεραπευτικό Μασάζ

Ένα θεραπευτικό μασάζ διαφέρει ανάλογα με την τεχνική φυσιοθεραπείας που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση διαταραχών του σώματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θεραπευτική Γυμναστική

Θεραπευτική Γυμναστική

Η θεραπευτική γυμναστική απευθύνεται σε άτομα που πάσχουν από κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, στο πλαίσιο της θεραπευτικής αγωγής που ακολουθούν, προκειμένου να βοηθηθούν να απαλλαγούν από το πρόβλημά πιο αποτελεσματικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βελονισμός

Βελονισμός

Ο βελονισμός είναι μια θεραπευτική μέθοδος που βασίζεται στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική. Ο βελονισμός είναι ένα θεωρητικό, σύνθετο και ολοκληρωμένο σύστημα θεραπείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 Παθήσεις που αναλαμβάνουμε:

Παθήσεις που αναλαμβάνουμε:

Τενοντίτιδες / Θεραπεία αυχενικής μοίρας / Επικονδυλίτιδες / Ρήξη συνδέσμων / Ρήξη χιαστών / Ρήξη μηνίσκου / Καρπιαίο σωλήνα / Τενοντοελυτρίτιδα / Πελματιαία / Απονευρωσίτιδα / Οσφυαλγία / Ισχιαλγία / Σύνδρομο απιοειδούς / Ημικρανίες / Κολικό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ